Domov...prva stran... Domov...prva stran...
ORGANIZACIJA :: TEKMOVANJA :: FOTOKRONIKA :: PONUDBA :: PROPOZICIJE :: SPONZORJI :: POVEZAVE :: FORUM :: TRIATLON
               
AKTUALNO
BERLOŽNIK PONOVNO ABSOLUTNI DRŽAVNI PRVAK, ZMAGA TUDI ZA ŽENSKO ŠTAFETO 4x200m PROSTO

Tretji dan Odprtega prvenstva Slovenije so plavalci in plavalke Fužinarja dosegli dve absolutni zmagi. Absolutni državni prvak je ponovno postal Jaš Berložnik v disciplini 400m mešano, absolutne prvakinje pa so postale tudi članice štafete 4x200m prosto v postavi Daša Tušek, Hana Sekuti, Lana Kokot in Nija Gerdej. 
V absolutni kategoriji si je na 100m hrbtno bron priplavala še Neli Pšeničnik, že v dopoldanskem delu pa si je bron priplavala tudi štafeta 4x50m mnešano v postavi Neli Pšeničnik, Nija Gerdej, Hana Sekuti in Daša Tušek.

 

Med mladinci oz. mladinkami so zlato medaljo osvojili Neli Pšeničnik na 100m hrbtno, Hana Sekuti na 50m delfin in Ožbej Knez na 400m mešano. Hana Sekuti je poleg zlata osvojila še mladinski bron v disciplini 200m prosto.

 

V posamični konkurenci je med kadetinjami slavila Maja Lajbaher na 50m delfin, Nija Gerdej pa je bila v isti disciplini druga. Bron je na 200m prosto osvojila Lana Kokot.

Zelo uspešne so bile kadetske štafete tako v moški kot ženski konkurenci. Kadetinje so v štafeti 4x50m mešano, v postavi Zara Podržavnik, Nija Gerdej, Maja Lajbaher in Lana Kokot, postale državne prvakinje, podprvakinje pa so bile v štafeti 4x200m prosto (v isti postavi). 
Kadeti, v postavi Marcelj Metulj, Žan Podržavnik, Nace Zmagaj in Kevin Verbole, so osvojili bron v štafeti 4x200m prosto.

 


Arhiv  

 

 

 
Sorodne vsebine
SEMINAR ZA PLAVALNEGA SODNIKA
BALON BO PADEL!
Zmagovalec »našega« trenutka jeklene volje Henrik Medvešek ob bok Glorii Kotnik
Za konec na Reki še 12 medalj
Najmlajši plavalci tudi drugi dan Pokala Ježek na stopničkah
Pokal Ježek za najmlajše je nazaj!
Prvi dan kopica medalj za Fužinarjeve plavalce na MM Victoria Reka
Zmagovalka olimpijskega trenutka čaka na družbo jeklenih ljudi
Za konec Odprtega prvenstva Srbije še dve abolutni medalji
Spektakel v Kranju za najmlajše


© 2010 Plavalni klub Fužinar
Plavanje krepi telo in duha...